Трогателен пост за децата си, който разчувства всички майки, пусна

...
Трогателен пост за децата си, който разчувства всички майки, пусна
Коментари Харесай

Мария Илиева разчувства всички майки с думи за децата си

Трогателен пост за децата си, който разчувства всички майки, пусна певицата Мария Илиева в обществените мрежи. Тя се е отдала напълно на майчинството. Рядко дава изявленията и не е от дамите, които търсят ненужно медийно внимание, само че един пост в Инстаграм прикова вниманието на всички нейни почитатели, написа каналът " Music Virals " във vbox7.

Певицата показа, че майчинството е вълшебно преживяване, изпълнено с безусловна обич, от време на време цялостно с тествания, страхове и безсилие. " Да бъда майка е най-хубавия подарък! Открих невероятна мощ в себе си и нови, неподозирани качества. Гледам усмихнатите личица на Александър и София, и душата ми прелива от благополучие и признателност! Изгарям от любознание да схвана какви хора ще станат, ще бъда ли горда с метода, по който съм се справила с родителството ", написа Мария към нови фрагменти от разходката ѝ с дребната София.

Баткото Александър също помагал много в развъждането на сестра си София, а Мария е горда, тъй като възпитава в него възприятие за отговорност.

На 24 юни певицата стана майка за повторно, когато на бял свят се появи дребната София. След изписването от болничното заведение певицата и дребната София бяха посрещнати вкъщи с ефектна торта в бяло и розово, както и с фигурки от захар, които показват датата на раждането на бебето, часа, тежестта и растежа.

Ето какво написа Мария Илиева в Инстаграм:

Майчинството е вълшебно преживяване - ежесекундно чувство за безусловна обич, от време на време цялостна с тествания, страхове и безсилие, само че безспорно най-уютното място, което животът ми сподели.Да бъда майка е най-хубавият подарък!Открих невероятна мощ в себе си и нови, неподозирани способности
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР