трицателна е пробата за алкохол на шофьора от тежката катастрофа

...
трицателна е пробата за алкохол на шофьора от тежката катастрофа
Коментари Харесай

Отрицателна проба за алкохол на шофьора от Белгун

трицателна е тестът за алкохол на водача от тежката злополука с четирима починали в каварненското село Белгун, заяви пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Все още се чакат резултатите от теста за наркотични субстанции на 36-годишния Антон А.

Шофьорът, който е настанен с тежка черепно-мозъчна контузия в реанимацията на болничното заведение в Добрич, е в схващане след интервенция, само че не е контактен, показват от държавното обвиняване.

Продължава да е тежко, въпреки и устойчиво, положението на потърпевшото 8-годишно дете - братче на починалите две деца при пътния случай. То е на лекуване във варненската болница "Света Анна ", където е признато с фрактура на челюстта и контузия на белия дроб. И трети потърпевш пешеходец в Белгун - 58-годишен мъж, получил фрактури, е в ортопедията на регионалната болница в Добрич, показват от държавното обвиняване.

Пътно-транспортното произшествие стана към 17.20 часа на 17 август в центъра на Белгун, където жертвите и потърпевшите са пометени на тротоара от движещия се с висока скорост лек автомобил.

Сред изгубилите живота си с изключение на двете деца - на 1 и 12 години, е и тяхната майка /40 г./, както и още един гражданин на селото - мъж на 41 години, оказал се също инцидентно на мястото на произшествието.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР