Трите сестри, заподозрени в убийството на 57-годишния си баща Михаил

...
Трите сестри, заподозрени в убийството на 57-годишния си баща Михаил
Коментари Харесай

Изплуваха отвратителни подробности за бащата, убит брутално от трите си дъщери

Трите сестри, обвинени в убийството на 57-годишния си татко Михаил Х., ходели непрестанно по купони и постоянно разгласили в обществените мрежи разголени фотоси. На някои от тях те театралничат с алкохол и компания, а също по този начин и на стълбите във входа.







Тялото на мъжа бе открито в квартира в една от кооперациите в Москва. Според една от версиите мъжът се прибрал у дома в несъответстващо положение и нападнал с нож едната от дъщерите си. Тя съумяла да го отнеме от него, след което се разиграла кървавата драма.

Според друга версия сестрите се договорили и трите се нахвърлили върху татко си. Мъжът е умрял от кръвозагуба, аутопсията е открила над 40 пострадвания.

По време на разпитите сестрите разказали, че татко им издевателствал над тях и ги заплашвал. Те към този момент са арестувани за 72 часа, чака се карцерът да продължи.

Приятели на трите сестри описват, че татко им ги насилвал, не им разрешавал да вървят на учебно заведение и да се срещат с познати. Момичетата изпълнявали категорично желанията на мъжа, а той ги викал при себе си, употребявайки звънче.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР