Президентът на Русия Владимир Путин обвини Запада в риск от

...
Президентът на Русия Владимир Путин обвини Запада в риск от
Коментари Харесай

Путин обвини Запада в риск от глобален конфликт

Президентът на Русия Владимир Путин упрекна Запада в риск от световен спор и съобщи, че на никого няма да бъде разрешено да заплашва страната му. Това стана по време на речта му на днешния церемониал по случай Деня на успеха в Москва.
Реваншизмът, подигравката с историята и стремежът да се оправдаят сегашните почитатели на нацистите са част от общата политика на Запада за подклаждане на районни спорове, междуетнически и междурелигиозни битки и опити за въздържане на суверенни и самостоятелни центрове на световно развиване.
Владимир Путин, президент на Русия

Путин упрекна още Запада, че подклажда конфликти по света. По време на парада Русия сподели единствено един танк Т-34, а изтребители прелетяха около него. Зрителите станаха очевидци и на руската междуконтинентална стратегическа ракета " Ярс ", за която Кремъл твърди, че има способност да порази цел във всяка точка на земното кълбо. Лидери от Запада не участваха. Присъстваха обаче държавните глави на Беларус, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан, Узбекистан, Куба, Лаос и Гвинея-Бисау.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР