Трите сестри и братчето им, които станаха известни в цял

...
Трите сестри и братчето им, които станаха известни в цял
Коментари Харесай

Двуседмичен престой в болница за децата оцелели в амазонската джунгла

Трите сестри и братчето им, които станаха известни в целия свят, откакто оцеляха от злополука в амазонската джунгла, бяха посетение от президента на Колумбия Густаво Петро. В злополуката майката на децата почина. Те останаха сами в джунглата повече от 40 дни. При визитата си в болничното заведение, президентът на Колумбия е бил осведомен от лекарите, че децата са отслабнали, само че са в приемливо положение. Започва последователното им възобновяване, стана ясно от думите на лекаря от военната болница в Богота Карлос Ринкон.

„ Бавно започваме процеса на подхранването им. Сега това е най-важно. В момента не могат да одобряват храна през устата, това ще пристигна по-късно. Ако се възвръщат обикновено, в болничното заведение ще останат от две до три седмици “.

Според шефа на службата за фамилно подкрепяне Астрид Касерес, децата приказват малко и са слаби. „ Кристин и Тиен започнаха да си играят, което постоянно е добър знак. Но не приказват толкоз, колкото би ни се желало. Трябва да им дадем малко време “, изясни Касерес.

Етикети: децаджунглакатастрофаКолумбия
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР