Трите минути, които е препоръчително да прекарваме в търкане на

...
Трите минути, които е препоръчително да прекарваме в търкане на
Коментари Харесай

Четката, която мие зъбите ни за 10 секунди


Трите минути, които е целесъобразно да прекарваме в триене на зъбите си заран и вечер, са непостижими за мнозина от нас. Или най-малко това е изводът, до който постоянно стигаме в задушевната утринна атмосфера в градския превоз.

Френската компания FasTeesH, която е измежду участниците в CES 2019, сподели артикул, за който се надяваме, че най-сетне ще обърне казуса с нередовното миене на зъби за доста от нас.

Y-Brush наподобява повече на протеза, в сравнение с четка, само че явно прави доста по-добра работа от елементарните четки.

 Снимка 398670

Всичко, което би трябвало да създадем, е да сложим Y-Brush върху една от челюстите си и да правим дъвчещи придвижвания за 5 секунди. След това сменяме челюстта и вършим същото за още 5 секунди.

После започваме деня си спокойни, че няма да отровим никого.

Протезата е оборудвана с голям брой дребни снопчета тънки нишки, които вибрират и чистят зъбите ни под ъгъл от 45 градуса. Това се случва толкоз премерено и дейно, че единствено 5 секунди са задоволителни за цялостно разчистване на половината ни уста.

 Снимка 398671

Когато сме подготвени, слагаме Y-Brush на специфичен модул, който зарежда четката по безжичен път.

Четката ще доближи първите си работни места през април, а цената й е 125 $.

 Пастата за зъби, опаковката й и цветното квадратче в нейния край
Какво значи цветното квадратче в края на тубичката от паста за зъби

И има ли значение за нас

Въпреки че тази сума надалеч надминава няколкото лв., които нормално отделяме за четка, Y-Brush е много по-евтин вид от водещите електрически модели на Braun или Phillips, които се търгуват за над 200 $ и надалеч не наподобяват толкоз " мързеливи ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР