Трите жени на разстреляния преди 15 години Фатик не си

...
Трите жени на разстреляния преди 15 години Фатик не си
Коментари Харесай

Жените на Фатик не дойдоха на панахидата му - едната щерка предпочете да отиде на море, а пък другата не пожела да се разкара до България за помена

Трите дами на разстреляния преди 15 години Фатик не си направиха труда да почетат паметта му, разбра HotArena.

Адриана Тюркмен и двете й дъщери не се появиха на панахидата в гробищния парк в Бояна, с цел да си напомнят тъжната дата 19 август 2003 година, когато той бе премахнат с над 30 патрона на столичния бул. „ България “.

В момента Александра е обвързана със заможния французин Албърт Виньо, който се занимава с хедж фондове. В профила си в обществената мрежа нормално на тази дата тя пуска фотоси от предишното, когато тя е дребната й сестра са още деца, а майка им и баща им са щастливо семейство, писа „ 168 часа “.

Тази година се навършва 15-годишнината от гибелта на Фатик, а Алекс пропусна да показа прочувствен спомен и даже не откри време да се върне у нас, с цел да му сервира цвете. Малката й сестра Адриана все още живее в България, само че постоянно пътува по първокласни воаяжи дружно с приятелки.

Поменът на татко й тази година съвпаднал с една от екскурзиите й до морето, а дистанцията й попречило да посети гроба му. Тя развива сполучлива кариера като брокер на първокласни недвижими парцели.

А брачната половинка на Фатик Адриана, съгласно нейни близки, изпратила цветя за помена му, само че посредством трето лице, само че не се появила на гробищата персонално, тъй като била възпрепятствана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР