Триста и четиринайсет кубически метра дървесина, незаконна сеч, са установени

...
Триста и четиринайсет кубически метра дървесина, незаконна сеч, са установени
Коментари Харесай

Над 300 кубика дърва от незаконна сеч са установени във Видинско за година

Триста и четиринайсет кубически метра дървесина, противозаконна сеч, са открити през предходната година на територията на Държавно горско стопанство-Видин. Пунктове на Горско стопанство са проведени тук-там, в това число и на Дунав мост 2, с цел да се предотвратят опитите за противозаконна сеч и транспортиране, сподели шефът Радослав Николов.
"Мерките, които подхващаме са както следващи - определяне на възможни нарушавания, по този начин и превантивни с разнообразни наряди на избрани такива пунктове, които следва да предотвратят навлизането в тези уязвими масиви на лица, извършващи противозаконни действия. Във връзка с това за последните два месеца на 2018 година имахме проведени непрекъснати наряди на Гранично-пропускателния пункт на Дунав мост 2, които имаха за цел да лимитират и опцията за превозване на противозаконна дървесина през границата на Република България към Република Румъния ", уточни Николов.
Служители на Горско стопанство - Видин са открили шест опита за транспортиране на дърва със подозрителен генезис по Дунав мост 2.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР