Тринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което

...
Тринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което
Коментари Харесай

Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще се пров...

Тринадесетото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО, което се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника, ще се организира от 01 до 05 юни на Летище Стара Загора. То ще показа обичайно най-новото от агротехниката и софтуерните нововъведения, както и цялостно портфолио от артикули и услуги за земеделието на едно място. Към момента присъединяване са декларирали 182 компании на повърхност от над 39 600 кв.м. Това е най-голямото издание на като повърхност досега.

Изложението е юбилейно, защото отбелязва 10 години от първото издание на форума. То ще бъде с сполучливият форма́т на изложбените площи от 2019-та година, който дава по-добър достъп, видимост и гъстота на ревюто.



Освен обичайните демонстрации на самоходна и прикачна техника и опцията за тест драйв, в ще се показват и няколко от най-големите компании за семена, торове и препарати, които вземат участие с опитни полета с посеви. По този метод земеделските производители могат да видят действието на препаратите върху есенни и пролетни култури в действителни условия на полето и по този начин да създадат още по-лесно своя избор.

ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения за обезпечаване сигурността и здравето на всички присъстващи. Въведен е специфичен Протокол за образуване и осъществяване на ревюто в изискванията на пандемия, който се съблюдава от уредника, всички участници и гости. Всички щандове ще бъдат открити и с непрекъснат достъп на пресен въздух в изложбените и общите пространства. Също по този начин е проведена навигация на трафика от гости с еднопосочно придвижване и обособени точки за вход и излаз в ревюто.

Ще се съблюдава физическа отдалеченост от 1,5 метра, а носенето на персонални защитни средства, покриващи носа и устата, е наложително. Осигурени са дезинфектанти и защитни средства при потребност. Също по този начин е проведена стерилизация и разчистване на общите и сервизни елементи, както и специфичен екип от хора, който да следи за прецизното съблюдаване на ограниченията.



Тринадесетото издание на е с продължен интервал на осъществяване - общо 5 работни дни, тъй че да се обезпечи по-равномерна посещаемост.

Всички аграрни производители и представители на бизнеса са добре пристигнали. Посещението е гратис, като е належащо да се направи регистрация – авансово на или на място в дните на ревюто.

За Специализирано ревю за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият конгрес в България за показване на земеделска техника, артикули и услуги за селското стопанство и се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се организира от 2010 година, като през годините то завоюва доверието на хилядите аграрни производители с добра организация, многообразие на показаните експонати и лоялни търговци.

12-тото издание на БАТА АГРО през 2019 година беше най-голямото като повърхност в историята на ревюто – в него участваха 187 компании на повече от 37 700 кв. м. изложбена повърхност. Посетителите за четирите работни дни бяха близо 15 400 души.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР