Тринадесет легенди на Ливърпул се събраха, за да отпразнуват Коледа,

...
Тринадесет легенди на Ливърпул се събраха, за да отпразнуват Коледа,
Коментари Харесай

Легендите на Ливърпул се обединиха за коледна трапеза с някои неузнаваеми от дните на игра

Тринадесет митове на Ливърпул се събраха, с цел да отпразнуват Коледа, до момента в който великите тимове на Червените си спомняха за своите игрови дни - само че какъв брой можете да си спомните?

Иконата на Ливърпул Роби Фаулър показа фотография на играчите, които се любуват на коледна вечеря дружно в понеделник, и до момента в който мъжът, прочут нежно като „ Бог “ от последователите на алените, беше един до друг със своя съотборник от 90-те години на предишния век Стив МакМанаман, може би би трябвало да сте почитател на избрана възраст, с цел да разпознае множеството от другите играчи в състава на Ливърпул.

Играчи от славните дни на клуба през 70-те и 80-те години съставляват по-голямата част от фотографията, като Фаулър разгласява надписа: " В добра компания. Абсолютни митове и топ момчета " с негова фотография.

Започвайки горе вляво, някогашният полузащитник на Червените Сами Лий стои до Фил Томпсън, като и двамата са в треньорския щаб на клуба след края на сполучливите им игрови дни.

Томпсън, който също беше вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР