Триморието трябва да бъде подкрепено от българското правителството и президента.

...
Триморието трябва да бъде подкрепено от българското правителството и президента.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Цветан Цветанов: Трябва да стигнем до тези, които не гласуват, за да видят алтернативата в „Републиканци за България”

Триморието би трябвало да бъде подкрепено от българското държавното управление и президента. Трябва да имаме консенсус и политическа поддръжка. „ Републиканци за България” Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на брифинг след формалното събитие, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Членовете на учредителното заседание не би трябвало да са по-малко от 500. Днес бяха 1123 лица. Много имаха предпочитание да дойдат, само че нямаше по какъв начин, поради карантинните ограничения. Вече имаме над 4000 членове “, разгласи Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„ За мен главният акцент е да можем да стигнем до тези, които не гласоподават, да видят действителната опция в „ Републиканци за България” и да стигнем до българите, живеещи в чужбина “, съобщи Цветанов.

„ Трима от учредителите обявиха, че желаят да вземат участие, само че им е бил оказан напън. Искам да благодаря на хората, които ни поддържаха. Благодаря на подкрепилите ни от Кърджалийска област “, разяснява още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР