Тримата ще трябва да заплатят разноските по делото, а защитниците

...
Тримата ще трябва да заплатят разноските по делото, а защитниците
Коментари Харесай

Край! Вкарват В Затвора Знаков Български Министър За Брутална Измамна Схема!

Тримата ще би трябвало да заплатят разноските по делото, а бранителите им бяха безапелационни, че ще апелират присъдите пред Апелативния съд.

Антон Гинев бе упрекнат за умишлена занемареност на повереното му държавно имущество, от което са настъпили вреди за Национална компания " Железопътна инфраструктура " и Директива за птиците ТСВ (подразделение Горна Оряховица) в размер на 4 240 356 лева

По данни на прокуратурата Гинев сключвал контракти по процедура за възлагане на дребни публични поръчки и по процедура на договаряне без съобщение, с авансово избрани съответни сдружения, в нарушаване на Закона за публичните поръчки - Закон за обществените поръчки. Принципите, заложени в закона за гласност и бистрота, както и свободна и лоялна конкуренция, са били нарушени.

Дружествата, с които били подписани договорите - " Розалия ММ " ЕООД, " Триумф " ЕООД, " Енерджи груп 2003 " ЕООД, " Строителство и вложения " ЕООД не изпълнили дейностите, за които са наети на обектите. Въпреки това средствата по договорите в размер на 4 240 356,46 лева били изплатени. Като съображение за заплащанията са послужили документи с погрешно наличие, както и неистинен документи.

След привличането му като обвинен през юни 2016 година Антон Гинев подаде оставка от поста заместник-министър на превоза и беше освободен от министър-председателя Бойко Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР