Трима вицепремиери и осем министри трябваше да участват в парламентарния

...
Трима вицепремиери и осем министри трябваше да участват в парламентарния
Коментари Харесай

Трима вицепремиери и осем министри на парламентарен контрол НА ЖИВО

Трима вицепремиери и осем министри трябваше да вземат участие в парламентарния надзор през днешния ден, съобщи БГНЕС. Цялото съвещание на Народното събрание в петък е отредено за парламентарния надзор.

Вицепремиерите Корнелия Нинова, Борислав Сандов, Гроздан Караджов ще дават отговор на депутатски питания.

В контрола е планувано да вземат участие още министърът на външните работи Теодора Генчовска, общественият министър Георги Гьоков, министърът на образованието проф. Николай Денков, здравният министър Асена Сербезова, министърът на културата Атанас Атанасов.

Най-много са заложените въпроси към вътрешния министър Бойко Рашков. Към него са заложени 90 въпроса. В контрола бе планувано да вземат участие още министърът на правосъдието Надежда Йорданова и министърът на земеделието Иван Иванов. Поради болест в съвещанието за парламентарен надзор обаче няма да взе участие министърът на земеделието Иван Иванов.

Поради командировка отвън страната, в съвещанието за парламентарен надзор няма да вземат участие министърът на отбраната Драгомир Заков, министърът на енергетиката Александър Николов.

Поради неотложни ангажименти в съвещанието за парламентарен надзор няма да вземат участие министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, министърът на превоза и съобщенията Николай Събев.

Поради неявяване по уважителни аргументи на народния представител Мюмюн Мюмюн се отсрочва отговорът на негово запитване към министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР