Трима цигани са нападнали възрастния мъж, който се е връщал

...
Трима цигани са нападнали възрастния мъж, който се е връщал
Коментари Харесай

Циганско безчинство в Казанлък! Трима налетяха на дядо заради един телефон

Трима роми са нападнали възрастния мъж, който се е прибирал от пазар с покупки. Инцидентът е станал пред блок 19 в квартал "Васил Левски “, оповестява presstv.bg.
След като пребиват мъжа, те са съумели да му завлечен парична сума, мобилен телефон и покупките.
Благодарение на бързата реакция на органите на реда двама от тримата причинители са арестувани, третият се търси, прецизира Канал 3.
Припомняме, че в региона от ден на ден ескалира недоволството против циганските безчинства. Вчера в региона на Казанлък стана тежка злополука поради кон. Към този миг не е открит притежателя на коня, предизвикал злополуката.
Инцидентът е станала на към 300 метра от мястото, където в края на октомври предходната година, живота си изгубиха двамата млади казанлъчани - Вики и Цанко, при конфликт с необозначена каруца, движеща се по пътното платно.
Трагична подигравка е, че няколко часа предиинцидента локалните поданици в Казанлък излязоха на митинг с искане на цялостна възбрана за придвижване на каруци по пътищата на България. Повод за недоволството стана точно гибелта на двамата младежи поради необозначена каруца на пътя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР