Трима световни лидери продължават да изчакват с поздравите си към

...
Трима световни лидери продължават да изчакват с поздравите си към
Коментари Харесай

Кои лидери още не са поздравили Байдън?

Трима международни водачи не престават да изчакват с поздравите си към Джо Байдън като победител на изборите за президент на Съединени американски щати. Първият е съветският президент Владимир Путин. Официалната причина е продължаващото преброяване на гласовете. „ Смятаме, че е редно да изчакаме формалните резултати. Искам да припомня, че президентът Путин нееднократно е казвал, че ще почете какъвто и да е изборът на американския народ “, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Сдържаност към момента демонстрира и китайският водач Си Цзинпин. " Знаем, че господин Байдън разгласи победа. Ние считаме, че резултатът от изборите би трябвало да бъде избран съгласно законите и конституционните процедури в Съединените щати “, сподели Уан Уенбин, представител на Министерството на външните работи на Китай.

Третият от водачите на огромните страни, които не са поздравили Байдън, е бразилският президент Жаир Болсонаро. Би Би Си отбелязва още, че някои водачи, които незабавно са поздравили Тръмп преди 4 години, в този момент не демонстрират същия възторг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР