Трима служители на Си Ен Ен са уволнени от американската

...
Трима служители на Си Ен Ен са уволнени от американската
Коментари Харесай

Си Ен Ен уволни 3-ма служители, отишли неваксинирани на работа

Трима чиновници на Си Ен Ен са уволнени от американската телевизионна мрежа, тъй като отишли на работа, без да бъдат имунизирани против COVID-19, съобщи Агенция Франс Прес, базирайки се на известия в US медии.

Президентът на Си Ен Ен Джеф Зукър оповестил във вътрешен имейл, че през миналата седмица компанията е научила, че трима чиновници са отишли на работа неимунизирани и договорите им били прекъснати. „ Нека да съм явен – в това отношение имаме политика на нулева приемливост “, показал той.

В имейла, чието наличие станало налично на няколко американски медии, не се показват имената и позициите на уволнените, както и местоположението на офисите, в които работят. Си Ен Ен изисква от чиновниците да бъдат имунизирани, само че не упорства да показват доказателства за това. Зукър обаче показал, че тази политика, разчитаща на честността, може да се промени.

В Си Ен Ен имунизацията е наложителна за всички, работещи на терен, с други чиновници или в офисите, написал президентът на Си Ен Ен. Той показал, че плануваното за 7 септември завръщане на чиновниците в офисите се отсрочва за неопределена към момента дата през октомври.
В момента към една трета от работещите за Си Ен Ен в Съединени американски щати доброволна работят в офисите. През май държавното управление на Съединени американски щати разгласи, че е законно работодатели да изискват от чиновници, които физически влизат в работни пространства, да бъдат имунизирани против COVID-19.

Технологични колоси, измежду които „ Facebook “, „ Google “ и „ Майкрософт “, оповестиха, че ще изискват от чиновниците си да бъдат имунизирани, преди да се върнат на работните си места в Съединени американски щати, осведоми БНР.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР