Трима шофьори са задържани за проявена агресия и грубо погазване

...
Трима шофьори са задържани за проявена агресия и грубо погазване
Коментари Харесай

Агресивни шофьори са задържани в Пловдив след ругатни и хвърляне на бутилки по магистралата

Трима водачи са арестувани за проявена експанзия и жестоко тъпчене на разпоредбите на придвижване, оповестиха от пловдивската полиция.

Вчера по обяд зародил спор сред двама мъже, които пътували с лек и товарен автомобил по автомагистрала „ Тракия “ в посока София.

Според първичната информация в продължение на няколко километра те си разменяли неприлични жестове и обиди, след което единият замерил колата на другия с пластмасова бутилка. Последвала ответна реакция, при която другият водач хвърлил стъклено шише, с което счупил задно стъкло на транспортното му средство. Виждайки полицейски патрул на една от бензиностанциите, водачите решили да се оплачат, представяйки се по едно и също време като пострадали.

В последна сметка инспекцията посочила, че и двамата са имали недопустимо държание на автомагистралата и с това са основали риск за личния си и за живота на останалите участници в придвижването. След отчет в Районна прокуратура – Пловдив против мъжете – столичанин и гражданин на Ботевград, са стартирани бързи производства, а те са арестувани за едно денонощие.

Няколко часа по-късно жена се оплакала в полицията, че до момента в който управлявала лекия си автомобил на ул. „ Кукленско шосе “ в Пловдив, чужд водач я принудил с внезапна маневра да отбие настрана на пътя. Със закани за физическа разпра мъжът се нахвърлил с удари върху колата ѝ и счупил двете странични огледала, след което потеглил в незнайна посока. След запознаване с фрагменти от случилото се, публикувани в обществените мрежи, служителите на реда подхванали незабавни оперативни и издирвателни дейности. Още същата вечер в районното ръководство е отведен причинителят – пловдивчанин на 45 години, с престъпна регистрация за съзнателно увреждане на непознато имущество. Срещу мъжа се води бързо произвеждане.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР