Трима са задържани за нерегламентирана банкова дейност - лихварство, при

...
Трима са задържани за нерегламентирана банкова дейност - лихварство, при
Коментари Харесай

Трима са задържани за лихварство при полицейска операция в Бобов дол

Трима са арестувани за нерегламентирана банкова активност - лихварство, при полицейска интервенция в Бобов дол, оповестиха от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. По-късно през нощта е запален и изгорен джипът на един от арестуваните, разясняват в миньорския град.

В рамките на интервенцията са осъществени процесуално-следствени дейности на 4 адреса, конфискувани са движимости и огромна сума пари. Задържани са с полицейска заповед трима мъже – на 28, 36 и 38 година Работата по формираното досъдебно произвеждане в ОДМВР продължава. Уведомена е прокуратурата.

Според мнения единият от арестуваните е брачен партньор на директорка на общинска работа в Бобов дол. Другият работи в охранителна компания. Срещу тях е имало тъжби от лица от Радомир и Бобов дол, че са притискани да си заплащат заемите, които те им давали. Коментира се, че единият има автокъща в Перник. Той  и брачната половинка му карали скъпи коли. Преди време мъжът е арестуван за побои.

Снощи към 23.00 ч в Бобов дол на централната улица е запалено имущество със значима стойност – лек автомобил БМВ. Пожарът е сподавен от екип на РСПБЗН – Бобов дол, автомобилът е погубен изцяло. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР