Трима полицаи бяха застреляни в американския щат Кентъки, докато се

...
Трима полицаи бяха застреляни в американския щат Кентъки, докато се
Коментари Харесай

Мъж застреля трима полицаи в американския щат Кентъки

Трима служители на реда бяха убити в американския щат Кентъки, до момента в който се опитвали да връчат правосъдна заповед на мъж, упрекнат в домашно принуждение , осведоми Би Би Си.

След стрелбата полицията е задържала 49-годишния стрелец.

Шерифът на окръг Флойд Джон Хънт съобщи, че служителите на реда са се сблъскали с " същински пъкъл ", когато пристигнали в дома на мъжа.

Други четирима души бяха ранени на мястото на случая в Алън, малко градче в планинска част на източен Кентъки с население от едвам 166 души. Загинало е и едно полицейско куче.

Мъжете се натъкнали на залпов огън от пушка, когато отишли ​​до къщата на основната улица малко преди 19:00 часа локално време.

Стрелбата продължи близо три часа , преди обвиненият Ланс Сторц да бъде арестуван, откакто се съобщи след договаряния с членове на фамилията му.

Повдиганти са му две обвинявания в ликвидиране на служител на реда, пет обвинявания в опит за ликвидиране на служител на реда, едно обвиняване в опит за ликвидиране и едно обвиняване в нахлуване от първа степен на служебно животно.

" Това е тежка заран за нашата общественост ", сподели губернаторът на щата Кентъки Анди Бешер в обява в обществените медии.

Полицията в Кентъки води следствие на стрелбата.
 Трима убити при пукотевица в Мериленд
Трима убити при пукотевица в Мериленд

Полицията води разследване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР