Трима пешеходци са пострадали при пътни инциденти вчера. Около 8.30

...
Трима пешеходци са пострадали при пътни инциденти вчера. Около 8.30
Коментари Харесай

Трима пешеходци пострадаха в Пловдив и областта

Трима пешеходци са потърпевши при пътни произшествия през вчерашния ден. Около 8.30 ч. посредством тел. 112 в районно управление (на МВР) Асеновград постъпил сигнал за пътно произшествие на кръстовището сред ул. „ Янко Сакъзов “ и ул. „ Горноводенско шосе “. По първични данни, жена, пресичайки пешеходна пътека, е била ударена от лек автомобил „ Дачия “. След обзор в болнично заведение тя е освободена за домашно лекуване с леки травми. На отговорния лидер – 49-годишен асеновградчанин, са направени проби за приложимост на наркотични субстанции и алкохол в кръвта, резултатите са негативни.

Час по-късно на кръстовището сред ул. „ Ген. Карцов “ и ул. „ Мир “ в Сопот лек автомобил „ БМВ “, ръководен от 51-годишна жена, при маневра на заден ход блъска стара пешеходка. Пострадалата е превозена в болница в Пловдив и настанена за лекуване, без заплаха за живота. Няма данни за приложимост на алкохол на лидерката.

Сигнал за третия случай, при който леко е потърпевш млад пешеходец, бил подаден към 19.30ч. - на ул. „ Юндола “ в Пловдив той бил блъснат от лек автомобил „ Фолксваген “, ръководен от 58-годишен пловдивчанин. Направената му проба за алкохол в кръвта е негативна. Пострадалият е прегледан и освободен за домашно лекуване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР