Трима от четиримата арестувани за убийството на бизнесмена Ардиан Никулай

...
Трима от четиримата арестувани за убийството на бизнесмена Ардиан Никулай
Коментари Харесай

Британският съд остави в затвора тримата мъже убили албанския бизнесмен Ардиан Никулай

Трима от четиримата задържани за убийството на предприемача Ардиан Никулай в Шенгджин се изправиха пред съда, където последният им постанови мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Става дума за Едмънд Хаджиа, на 37 години, Стивън Хънт, на 49 години, и Томас Матин, на 35 години, които са упрекнати в убийството на 51-годишния Ардиан Никулай в неговия бар Корал на 19 април.

Те се явиха на подсъдимата пейка в Уестминстърския магистратски съд след заповед за арест от Албания. Четвъртият задържан за това ликвидиране - Хариет Бриджман, също се чака скоро да застане пред съда.

Общо има 6 заповеди за арест, издадени от прокуратурата в Лежа по отношение на убийството на Никулай, като двама души към момента се търсят. Това са португалският екзекутор Рубен Сарайва и близкият наблюдаващ на жертвата Хари Симсън.

Основното обвиняване против тях е " ликвидиране за възмездие ", осъществено под формата на проведена незаконна група. Според формалната реакция на полицията са открити неопровержими биологични доказателства за присъединяване на лицата в скица за ликвидиране.

Хаджия е обвинен като уредник на изтезанието, който е хазаин и управлявал групата. Той е братовчед на Елтън и Клодиан Лекстакай, които са в кръвна омраза със семейство Никулай повече от 25 години.

Веднага след убийството 6-имата забъркани бързо са напуснали страната ни. Полицията, в съдействие с партньорските страни, продължава да работи по залавянето на двете оповестени за търсене лица, които към момента се укриват.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР