Трима от българските национали Георги Минчев, Атанас Илиев и Момчил

...
Трима от българските национали Георги Минчев, Атанас Илиев и Момчил
Коментари Харесай

Националите след загубата от Швейцария: Изпращаме добра година, но я завършихме по най-лошия начин

Трима от българските национали Георги Минчев, Атанас Илиев и Момчил Цветанов приказваха след тежкото проваляне от Швейцария с 0:4. Двубоят беше и финален от международните квалификации за България.

“Жалко! Завършихме по най-лошия метод годината на фона на положителните игри, които показахме. Отстъпвахме в единоборствата, те бяха по-агресивни. Класата си сподели думата. Тя е от огромно значение. Не се получи. Вдигаме главите и гледаме напред. Когато печелим, всички сме отговорни, когато губим - също. Не може единствено треньорският щаб да поеме вината”, сподели Минчев.

" Мисля, че първото полувреме се представихме доста добре в отбранителен проект. Второто полувреме започнахме доста неприятно. От там нататък за тях стана по-лесно. Имахме единствено една обстановка - мой удар от далечно разстояние. Не се получи този мач, както би трябвало. Не мисля, че някой е подвел някого. Направихме доста положителни мачове през годината. Понякога има неприятни вечери и това бе една от тях. Мисля, че подмладяването на тима върви. Имахме спадове и доста положителни моменти. Надявам се да надграждаме и да се получат нещата ", съобщи Илиев.

" Обърка се целият ни проект по какъв начин да се организира мачът. Първият гол ни стъписа и по-късно техните положения влязоха. Жалко, че не успяхме да се противопоставим през второто полувреме. Не мисля, че е толкоз огромна разликата. Да, класен тима са, само че видяхме, че през първото полувреме когато стояхме плътно се получаваха нещата за нас. През първото полувреме опитахме да търсим нападателите, само че не се получи. Жалко, че по този начин завършихме акцията. Изключително добра година за България. Жалко, че допуснахме тази загуба ", сподели Цветанов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР