Трима мъже, известни на МВР, на възраст от 20 и

...
Трима мъже, известни на МВР, на възраст от 20 и
Коментари Харесай

Полицията във Варна излови нагли обирджии, работили в почивните дни

Трима мъже, известни на Министерство на вътрешните работи, на възраст от 20 и 22 години са хванати и арестувани за период до 24 часа от чиновниците на Трето районно управление (на МВР). В почивните дни, те направили кражба на климатик, инсталиран на стена на блок в жк " Св. Иван Рилски “. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По същото време, екип от същото районно е задържал 59-годишен варненец, в ареста, който към среднощ е откраднал мъжко портмоне, съдържащо дребна сума пари, персонални документи и дебитна карта, които били забравени на игрална машина в казино, в регионалния град. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Вчера, единствено за няколко часа чиновници на Първо районно управление (на МВР) открили и задържали варненци  на 22 и 39 години, известни на Министерство на вътрешните работи. Според първичната информация те са проникнал в къща посредством взломяване на външна стена и са направили кражба на голям брой домакинска посуда. Инкриминираните движимости са били открити и приложени към формираното досъдебно произвеждане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР