Трима футболисти преминаха успешно своите пробни периоди в клуба и

...
Трима футболисти преминаха успешно своите пробни периоди в клуба и
Коментари Харесай

Официално: Ботев Пд подписа с трима играчи накуп

Трима футболисти минаха сполучливо своите пробни интервали в клуба и укрепват състава на Душан Керкез.

Това са играчите Кристиян Начукву, Джон Емануел и Нехемие Кинтунту. Техните качества бяха следени от спортно-техническото управление на Ботев и спортния шеф Артур Платек.

Кристиян Начукву е роден на 27 декември, 2005г. и е нападателен футболист който играе по крилото. Начукву изпъква със своята експедитивност, техничност и трудолюбивост.

Джон Емануел е роден на 1 август, 2005г. и е централен бранител, който може и да играе като отбранителен полузащитник.



Начукву и Емануел бяха част и от Виста Геленджик. И двамата футболисти взеха присъединяване в летния шампионат " Botev Cup ", като те с изключение на спечелили станаха част от " най-хубавия тим " на шампионата, а Кристиян завоюва призата за " Най-добър нападател " в конкуренцията.

Двамата нигерийци взеха присъединяване в зимния предварителен лагер на " жълто-черните " в Турция. С представянето си на терена те съумяха да завоюват доверието на старши треньора Душан Керкез и заслужиха своето място в тима.

Нехемие Кинтунту е конгоански нападателен футболист. Роденият на 26 май, 2005г. състезател е минал през академията на елитния испански клуб Атлетико Мадрид.

Кинтунту прекара двумесечен експериментален интервал в Ботев. Той взе присъединяване и в няколко другарски срещи на " канарчетата ".

„ ПФК Ботев приветства тримата футболисти и им пожелава здраве, благополучие и триумфи с " жълто-черния " клуб “, написа „ канарчетата “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР