Трима души загинаха тази нощ при пожар в жилищна кооперация

...
Трима души загинаха тази нощ при пожар в жилищна кооперация
Коментари Харесай

Три жертви на пожар в жилищен блок в Испания

Трима души починаха тази нощ при пожар в жилищна кооперация в испанския град Виляхойоса покрай Аликанте, в Югоизточна Испания, съобщи. Жертвите са двама възрастни и едно дете.

Three die in Spain building fire
— Punch Newspapers (@MobilePunch)

Спасителните екипи са получили сигнал за огнената буря, разразила се на 11-ия етаж на постройката с общо 24 етажа, в 2:13 ч. локално време. Евакуирани са били общо 120 души, ранените са 15 души, които са били откарани в болница поради това, че са се надишали с пушек. Сред потърпевшите има служител на реда. Пожарът бил изгасен в 3:45 ч. локално време. Причините към този момент са незнайни.

Тази покруса се разигра десетина дни след голям пожар във Валенсия, най-големия град в Югоизточна Испания, в на 22 февруари който починаха 10 души. Тази покруса потресе страната. Тогава пламъците погълнаха 14-етажен блок с 138 жилището. Много специалисти показаха като причина за бързото разпространение на пожара тогава облицовъчния материал на фасадата на постройката.

Вчера вечерта мач сред тимовете на " Валенсия " и " Реал Мадрид " беше предшестван от минута безмълвие в памет на жертвите на пожара във Валенсия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР