Трима души са задържани за инцидента със счупената кола при

...
Трима души са задържани за инцидента със счупената кола при
Коментари Харесай

Протестът пред Румънското посолство завърши с трима задържани

Трима души са арестувани за случая със счупената кола при Румънското посолство  снощи, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Жената и двете й деца също са били закарани в Първо районно полицейско ръководство. Там тя е дала показания, а служителите на реда са описала вредите по автомобила.

Столичната дирекция на вътрешните работи предизвестява жителите и гостите на София да реализират с нараснало внимание напредването си на територията на града. Заради безапелационния отвод на уредниците да съблюдават условията на закона, СДВР не обезпечава провеждането на тези нерегламентирани мероприятия, показват от полицията.

Протестът пред Румънското посолство е нерегламентиран, по тази причина не е бил охраняван от полицията. " Отзовахме се след подаден сигнал ", съобщи зам.-директорът на столичната полиция (СДВР) ст. комисар Мариян Билалов.

" Няма такава инструкция " съобщи Билалов, запитан дали има заповед полицията да не охранява митинг ните блокади.

В понеделник късно вечерта  митинг иращи изпочупиха колата на 44-годишна жена с деца на бул. „ Ситняково ”. До тази обстановка се стигна, откакто дамата опита да премине с колата си през блокадата и сподели непристоен жест, с което си навлече още повече гнева на стачкуващите.

Протестиращи настояват, че ги е провокирала. Жената пък споделя, че просто е пробвала да се прибере.

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки подрепи фамилията и призова Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова и „ Отровното трио ” да поемат отговорността за случилото се на бул. „ Ситняково ”. Той дефинира блокадите на кръстовищата като гнет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР