Трима апаши са хванати в Пещера и Пазарджик. В ранните

...
Трима апаши са хванати в Пещера и Пазарджик. В ранните
Коментари Харесай

Апаш претараши наргиле-бар в Пещера, влязъл през вентилацията

Трима апаши са хванати в Пещера и Пазарджик. В ранните часове през вчерашния ден в полицейското ръководство в Пещера бил получен сигнал от частен СОТ. По данни на охранителите дежурен екип на компанията е засякъл мъж, който прави кражба в наргиле-бар в родопския град. Той проникнал в помещението през вентилационния отвор, като съумял да отмъкне сумата от 25 лв. и монети. Апашът бил арестуван, а с него почнали работа криминалисти от полицейското ръководство. Така органите на реда открили, че той е създател на домова кражба, при която съумял да вземе сумата от 500 лв., откакто влезнал в къща.

Освен това е развалил вендинг машина, намираща се в централния парк на Пещера и направил опит да открадне от нея разнообразни безалкохолни питиета. Работата по всички открити случаи продължава под надзора на прокуратурата.

Вчера в полицейски сектор „ Изток “ се получи сигнал от 40-годишен гражданин на едноименния квартал. Той съобщил, че до момента в който не намирал в игрална зала незнаен е отмъкнал безценен смарт телефон на стойност от 120 евро. Служители на сектора провели следствие “по горещи следи “ и открили, че създател на похищението е 21-годишен мъж от пазарджишкото село Хаджиево. У него било намерено и скъпоструващото устройство. 78-годишна жена от Пазарджик се оплакала в сектора, че до момента в който пазарувала в хипермаркет се дала прошка с портмонето си. Тя съхранявала в него сумата от 110 лв.. В резултат на подхванатите дейности бил хванат 40-годишен пазарджиклия. Иззето е портмонето и сумата намираща се в него. По случаите са формирани бързи производства.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР