Трикратният олимпийски шампион по плуване Адам Пийти ще се опита

...
Трикратният олимпийски шампион по плуване Адам Пийти ще се опита
Коментари Харесай

Трикратен олимпийски шампион по плуване ще се опита да се върне в басейна в края на юли

Трикратният олимпийски първенец по плуване Адам Пийти ще се опита да завоюва конкуренцията с времето и да бъде в добра форма за идните надпревари в Игрите на Британската общественост. Но в това време той има вяра, че има опита и познава тялото си по този начин, че да успее да се приготви за надпреварите в Бирмингам.

Англичанинът Пийти, който е осемкратен международен първенец в дисциплините 50 метра бруст и 100 метра бруст, пропусна Световното състезание по-рано този месец, защото счупи крайник по време на фитнес-тренировка през май.

Пийти има малко време за подготовка за Игрите на Британската общественост от 28-и юли до 8-и август, само че положителната вест е, че напълно скоро ще смъкна от крайници си обездвижващия ботущ.

"Когато махна защитната шина ще ми остават четири седмици и половина за подготовка. Не е доста време, с цел да се приготвя на равнище за едно огромно състезание, само че в случай че някой може да се оправи, то това съм аз. Не е надменно държание от моя страна, а просто съм убеден, разяснява плувецът пред вестник Дейли Мейл.

"Знам, че ми би трябвало още веднъж фитнес за устойчивост. Знам, че би трябвало да си върна формата. Но знам, че зад тила си имам 17 години тренировки при оптимално натоварване. Става дума просто дали ще ми стигне времето да синхронизирам техниката си още веднъж. В момента вероятността да вземат участие е 80 %, само че всеки обзор при лекаря ми дава нова визия по какъв начин се възвръща тялото, сподели още Пийти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР