Трикратната носителка на най-престижния приз за мода „Златна игла“ София

...
Трикратната носителка на най-престижния приз за мода „Златна игла“ София
Коментари Харесай

Създаваме тоалети от няколко части, та абитуриентките да ги ползват и след бала при различни поводи

Трикратната носителка на най-престижния приз за мода „ Златна игла “ София Борисова е елегантният деспот на тренда при абитуриентските и публични дрехи в България.

Специално за най-вълнуващия ден на зрелостниците тя показа най-новите трендове:

Всяка бъдеща абитуриентка мечтае да стане принцесата на бала, да бъде друга и нейната рокля да е най-красивата.

Затова ние от Романтика модерно вършим за всяка абитуриентка единствен и несравним модел с нейните стремежи и най-много с нашата помощ и дизайн.

Най-важно при избора на балната рокля е верният контур, каква линия рокля е най-подходяща за фигурата на дамата. След това

избираме цвят, дантели, бродерии, материи и аксесоари.

Много кройки и трикове да създадем съвършена фигурата прилагаме ние дизайнерите.

Като наклонност и предпочитание измежду абитуриентките се постанова дългата рокля в своите разнообразни силуети, обилна с голям брой метри и пластове тюл и дантела, типичен изчистени модели комбинирани с ефектни акценти от пера и кристали, женствени презрамки и яки към раменете.

Правата леко транспарантна дантелена рокля е на респект, комбинирана с доста изрязан тил и дълбока цепка. Парти късите рокли в жанр " Барби " са желани от слабите и ниски девойки, защото моделът издължава фигурата и разрешава да си обуят кецовете.

Изчистените в типичен жанр модели би трябвало да са в по-ярки цветове, тъй като тук залагаме на извънредно качествена материя и съвършена кройка.

С алено, мрачно зелено, лавандула или тъмна малина, няма по какъв начин да не бъдете видяна.

Повечето от моделите ни са направени с дизайн от няколко елементи, с цел да може девойките да употребяват своята рокля за разнообразни мотиви.

Цветовата палитра е разнообразна и тази година - каменисто синьо, blue stone, blue gray, океанското синьо, нюансите на бежово, папая, неясно резедаво и наситено лилаво, розово - very pery.

Червения pomegranate цвят е за девойките, които желаят да бъдат център на вниманието.

Маслено зеленият цвят с блестящ резултат е за русокоските.

Деликатните украшения от естествени пера, голям брой кристали, блестящи бродерии и аксесоари са акцент на нашата сбирка Glam Goddess.

Колекция, в която всяка абитуриентка ще откри своя съвършен модел и ще я превърнем в богиня на хубостта. Не прекалявайте с прекомерната помпозност и чудатост, не прекалявайте и с блясъка, перата и голотата. Бъдете себе си и подчертайте своята младост и естествена хубост.

Облечете се с усет и жанр съгласно опциите си, а всичко останало оставете на нас!

А роклята … тя сама ще опише за вас.

Така приключи описа си дизайнерката София Борисова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР