Трикратната европейска шампионка по борба - Биляна Дудова, е направила

...
Трикратната европейска шампионка по борба - Биляна Дудова, е направила
Коментари Харесай

Шампионката по борба Биляна Дудова е опитала самоубийство

Трикратната европейска шампионка по битка - Биляна Дудова, е направила опит за самоубийство, оповестява " Телеграф ", базирайки се на информация от Министерство на вътрешните работи и УМБАЛ " Св. Иван Рилски ".
 Биляна Дудова е европейска шампионка за трети път
Тя е била открита във вторник (21 май) вечерта с прерязани вени в жилището ѝ в хотел в столичния квартал " Дианабад ", което дели с друга своя съотборничка в националния тим - Сезан Белберова.

Именно тя е подала сигнала на телефон 112. Лекарите работили неотложно и сега няма заплаха за живота на Биляна.От Министерство на вътрешните работи и лечебното заведение отхвърлят повече информация. Работи се и по версията, че става въпрос за персонален претекст.

Съотборниците на Дудова и нейният треньор Петър Касабов декларират, че не са усетили тя да е била депресирана и не им е споделяла да има проблеми.

Наскоро тя претърпя персонална покруса, откакто майка ѝ умря, само че съумя още веднъж да се върне на тепиха и да реализира значими победи.
Дудова е европейска шампионка в 3 разнообразни категории на 3 следващи европейски шампионати. През 2017 година тя завоюва злато в Нови Сад, Сърбия в кат. до 55 кг, през 2018 година в Каспийск, Русия до 57 кг, а преди месец в Букурещ, Румъния в категория до 59 кг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР