Тридесет и шест годишната актриса Меган Маркъл, която ще се

...
Тридесет и шест годишната актриса Меган Маркъл, която ще се
Коментари Харесай

Учителка на Меган Маркъл: Принц Хари не знае какъв късмет е извадил

Тридесет и шест годишната актриса Меган Маркъл , която ще се омъжи за принц Хари на 19  май, е прекарала детството си в Холивуд.

Броени дни преди сватбата жителите на  родния ѝ Лос Анджелис си я спомнят като момиче отдадено на благотворителността, обожаващо кучета и ослепително на учебната сцена, съобщи Асошиейтед прес.
 Меган Маркъл Меган МаркълGulliver/Getty Images

Меган Маркъл е учила в католическо главно учебно заведение и гимназия, въпреки да не е католичка. Там тя взела участие в мюзикъли и получила първите си уроци по обществен активизъм. Бъдещата брачна половинка на принц Хари споделя, че точно той ще е главната цел в живота ѝ в този момент.

 Любимата учителка на Меган Маркъл - Мария Полия , споделя пред Асошиейтед прес: " Принц Хари не знае какъв шанс е извадил с Меган ".
 Меган Маркъл и принц Хари Меган Маркъл и принц ХариGulliver/Getty Images
" Като си помислите в какви кръгове се движи принц Хари и какъв брой доста образовани и културни дами е срещал през живота си. Но аз познавам искреността и състрадателността на Меган , нейната изчерпателност е нещо, което сигурна съм не всички тези дами имат ", безапелационна е Мария Полия .

Бъдещата брачна половинка на принц Хари още си спомня думите, с които Полия ѝ помогнала да преодолее страха си от присъединяване в благотворителната самодейност " Сид Роу кичън суп ".
 
" Постави потребностите на другите над личните си страхове ", споделила ѝ учителката.
 
Родителите на Меган Маркъл се развели, когато тя била на 6 години, само че все пак я отгледали с общи старания.
 Меган Маркъл Меган МаркълGulliver/Getty Images
Бащата на Меган, който работел като осветител в сериала " Женени с деца ", постоянно я взимал със себе си на снимачната площадка. Именно там се зародила и обичта на Меган към кучетата.

Хора от продукцията описват, че годеницата на принц Хари заделяла от вечерята си, с цел да храни кучето от сериала - Бък , доста обичала да го гали и да си играе с него.
Right about now it's time to rock with the biggity Buck Bundy
— RX-69-2 Abby Denton (@mizabitha) Стивън Рит - притежател и треньор на Бък , си спомня: " Томи постоянно я водеше на снимачната площадка, несъмнено тя си играеше с Бък доста ", " Доста деца се въртяха към него ", споделя още Рит , само че акцентира: " Меган беше мъдра още като дете, по-зряла от множеството деца на нейната възраст ".
 Меган Маркъл Меган Маркъл и принц ХариGulliver/Getty Images
Обичта на Меган Маркъл към кучетата пък изиграла значима роля при първата ѝ среща с кралица Елизабет Втора в Бъкингамския замък .

 
" Коргитата незабавно те харесаха “, сподели през смях принц Хари в телевизионно изявление през ноември, гледайки към годеницата си. „ От 33 години постоянно ме лаят. Тя просто влезе и нищо. Замахаха с опашки ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР