Тридесет и осем годишен мъж от село Галата, община Тетевен,

...
Тридесет и осем годишен мъж от село Галата, община Тетевен,
Коментари Харесай

Насилник преби жена и потроши автомобила й в Тетевенско

Тридесет и осем годишен мъж от село Галата, община Тетевен, прочут с престъпното си минало и множеството осъждания, е арестуван след жесток случай, обвързван с домашно принуждение и щета на персонално имущество. Според информация, предоставена от Окръжната прокуратура в Ловеч, следствието на случая се реализира под управлението на Районната прокуратура - Ловеч.

Инцидентът е станал в ранните часове на 2 декември, пред частен дом в село Пещерна, община Луковит. Мъжът е нападнал 43-годишната жена, с която живеел на брачен начала, нанасяйки й съществени телесни повреди. Пострадалата жена бързо е превозена за лекуване в болница в Плевен, където е открито, че има строшен таз.

След случая, е била формирано досъдебно произвеждане, а мъжът е арестуван за период до 72 часа и се чака да бъде внесено искане за мярка за неотклонение " задържане под стража ", пред Районния съд в Луковит. Работата по следствието продължава под управлението на Районната прокуратура - Ловеч.

Също по този начин, е открито, че мъжът е предизвикал и материални вреди по лек автомобил, благосъстоятелност на потърпевшата жена, който се намира в село Галата. Започната е инспекция по този случай за определяне на всички условия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР