Три знака ще страдат много през месец юли. Той ще

...
Три знака ще страдат много през месец юли. Той ще
Коментари Харесай

Предателство, изпитания и проблеми за тези зодии през юли

Три знака ще страдат доста през месец юли. Той ще бъде признат със смесени страсти и ще е богат на тествания за някои знаци.

Докато едни се радват на голям шанс и с лекост осъществят проектите си, то други ще се сблъскат с изменничество от най-близките си хора.

Месец юли ще бъде същинска злополука съгласно астролозите за представителите на три знака. Те ги предизвестяват да внимават доста и колкото и ненадейно да звучи, да се пазят най-много от роднините си.

Риби

Можете да станете жертва на машинация от обичан човек. Има огромна възможност през юли да научите нещо за човек, който обичате, обвързвано с предишното му. Най-вероятно сродната ви душа е скрила от вас нещо, само че всички карти падат през идните дни. Ще се шокирате от новата информация и тя може да ви навреди. Има възможност да прекратите връзките си с този човек.

Стрелец

Стрелците са доста сприхави хора и в изблик на яд може да кажат неща, за които след това съжаляват.

През юли ще се наложи да заплащат поради езика си. Може да възникне обстановка, която да ви сложи в доста неловко състояние, а провокаторът ще бъде обичан за вас човек. Скандалът ще е величествен, а вие ще се почувствате подценени.

Дева

Девите може да се сблъскат с измяната на обичан човек. Може да попаднете в любовен триъгълник, без даже да осъзнавате. Ще ви се коства, че половинката ви е доста заета поради работа, само че в действителност ще отделя време на различен човек.

Това ще ви нарани, тъй като сте мечтали точно с този човек да създадете семейство. Не забравяйте, че най-хубавото следва и не изпадайте в меланхолия, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР