Три стъпки са заложени за овладяване на ценовия шок при

...
Три стъпки са заложени за овладяване на ценовия шок при
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: антикризисни правителствени размисли и превозвачески неволи 

Три стъпки са заложени за преодоляване на ценовия потрес при горивата - измежду тях отпадане на акциза за газа като моторно гориво и отстъпка при зареждане на бензин и дизел до избран предел. Това към този момент са измислили от държавното управление, само че с измама - не е ясно дали изобщо ще бъдат препоръчани.

Превозвачите, както и дадоха обещание, почнала народен митинг през днешния ден, само че за зла неволя не бяха позволени да влязат в центъра на София. Засега наподобява, че настояванията им няма да бъдат удоволетворени, само че у нас - в никакъв случай не се знае.

Джо Байдън се тормози за Владимир Путин и това не е смешка. Все отново, с цел да е ясно, би трябвало да кажем, че главният му кахър е, че съветският самовластник " няма излаз от войната в Украйна ".

Европейски Съюз продължава да не може да вземе единно решение за ембаргото над съветския нефт. В прилив на необяснима сила висшият представител на блока по външната политика Борел съобщи, че е подготвен да свика изключително съвещание на Съвет „ Външни работи “ на Европейски Съюз, в случай че до неделя не бъде реализирано единодушие по шестия пакет от наказания новите наказания против Русия. Заплаха за знамение и приказ...

Радев вкъщи е мек с Русия, само че мине ли Калотина става същински ястреб. За следващ път се убедихме през днешния ден в това след неговата среща с Милош Земан. В Чехия президентът разгласи, че " тази гресия изисква обединен отговор в границите на НАТО и Европейски Съюз, изисква дълбока и решителна промяна на Алианса, нова стратегическа идея с фокус източния фланг ". Ти да видиш...

Кирил Петков е в Съединени американски щати и приказва за енергетика. В този час той е на среща с Антъни Блинкен, а по-рано разбра от съветника по националната сигурност Джейк Съливан, че Съединени американски щати са солидарни с България против съветския газов шантаж.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР