Три са жертвите на мощната експлозия на британския остров Джърси.

...
Три са жертвите на мощната експлозия на британския остров Джърси.
Коментари Харесай

След експлозия в блок на о-в Джърси съдбата на 6 души остава неизвестна, открити са трима загинали

Три са жертвите на мощната детонация на английския остров Джърси. Съдбата на най-малко още 6 души остава незнайна, предава БНР.

След като цяла нощ локалните управляващи претърсваха руините на триетажния блок в столицата на острова Сейнт Хелиър, срутен от мощната детонация, те обявиха, че не са разкрили признаци на живот.

Началникът на пожарната на Джърси Пол Браун съобщи, че издирването на водещите се за изчезнали ще продължи. Според данните, с които разполага полицията, по време на детонацията в блока сигурно е имало 9 души.

Jersey Police chief, Robin Smith, says everyone still missing after the tower explosion in St Helier is now presumed dead, but adds only three fatalities have been officially confirmed so far.

???? Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube
— Sky News (@SkyNews)

Трима са умрелите, само че за останалите 6 няма никаква информация. Не е известно и дали по време на детонацията е имало посетители.

Началникът на полицията Робин Смит сподели, че руините са били претърсени подробно и усърдно, само че цялата интервенция ще отнеме още време, евентуално освен дни, а даже седмици.

Той не можа да каже какъв брой са жертвите, само че се допуска, че броят им може да нарасне до 12.

Все още не е обявена публично повода за детонацията, само че се допуска, че най-вероятно е вследствие на нередовност в газовата апаратура.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР