Три пъти по-скъпо струва на варненци и гостите на морската

...
Три пъти по-скъпо струва на варненци и гостите на морската
Коментари Харесай

Плащаме три пъти по-скъпо за атракцион по Крайбрежната алея във Варна

Три пъти по-скъпо коства на варненци и гостите на морската столица удоволствието да се предвижват по Крайбрежната алея с атракционното влакче, откри кореспондент на Varna24.bg

Вероятно повишаването се дължи на фрапантния скок в цените на горивата и цялостното повишаване на туристическите услуги това лято.  

Докато предишното лято за пътешестване с атрактивното возило плащахме левче в едната посока, в този момент цената е три лв. от начална до последна спирка. Това коства на четиричленно семейство в двете направления 24 лв., в случай че децата са над 7-годишна възраст. Безплатно се возят единствено малчуганите под 7 години. Два лв. е пътуването за една от общо 8 спирки.  

Оказва се, че при закупуване на двупосочен билет, отстъпка няма, каквато е практиката при различен тип превоз. 

Именно тройното повишаване е причина доста от хората, решили да събират загар на варненския плаж или се разходят по алеята, да влязат в пешеходен режим или да яхнат велосипед или тротинетка

В същото време с въвеждането на възбрана за коли по част от Крайбрежната ялея, влакчето остава транспортна опция за стигане до избрани заведения. 

Репортерска инспекция откри, че огромна част от тях са полупразни даже в най-оживената част на деня.  

Както медията ни заяви, непонятен е фактът, че огромна част от чешмите по алеята не работят. Вероятно това е ход за подкрепяне на бизнеса по алеята, където заведения оферират задоволително разхладителни питиета на " настоящи " цени за слънчасалите туристи. 

Varna24.bg ви предлага изцяло безвъзмездна видеоразходка с влакчето по Крайбрежната алея!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР