Три отбора и само едно място - така изглежда ситуацията

...
Три отбора и само едно място - така изглежда ситуацията
Коментари Харесай

Три отбора, едно място: Кой ще хване последния влак за елиминациите в Шампионската лига?

Три тима и единствено едно място - по този начин наподобява обстановката в най-интригуващата група в Шампионската лига. Днес и на следващия ден ще станат ясни последните отбори, които ще се класират за 1/8-финалите.

А във втора група всичко е допустимо...

" Порто ", " Атлетико " Мадрид и " Милан " спорят за втората позиция. Там безапелационно на първото място е " Ливърпул " с пет победи от пет мача и голова разлика 15:5.

Мърсисайдци гостуват на " росонерите " в Милано, до момента в който " Порто " приема " Атлетико " Мадрид.

В момента второто място се заема от " драконите " с пет точки. " Черно-червените " и " дюшекчиите " са с по четири пункта, само че италианският отбор е вкарал един гол повече и по тази причина е трети.
Снимка: Reuters
Единственият тим от трите, който държи ориста си в свои ръце, е " Порто " - победа сигурно праща португалците напред.

" Милан " обаче ще следи какво се случва на " Ещадио до Драгао ", тъй като тъждество или победа за " рохибанкос " ще бъде в тяхна изгода. Но за задачата " росонерите " би трябвало да си вземат мача с " Ливърпул ".

Юрген Клоп даде обещание промени в състава, само че това не прави задачата на " Милан " по-лесна. При триумф, " Ливърпул " ще стане първият британски отбор, излязъл от групите със 100-процентов актив.

Лека конспирация има и в четвърта група, където " Реал " Мадрид приема " Интер " в спор за първото място. Испанският гранд води с 12 точки, а " нерадзурите " са с две по-малко.
Снимка: Reuters
От трета група на осминафиналите сигурно ще играят " Аякс " и " Спортинг " Лисабон. " Борусия " Дортмунд продължава към Лига Европа.

От първа група няма изненади. Напред не престават " Манчестър Сити " и ПСЖ, не е ясно единствено кой всред " Република България Лайпциг " и " Брюж " ще играе през пролетта в Лига Европа.

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР