Три от момчетата - на 15, 16 и 17 години

...
Три от момчетата - на 15, 16 и 17 години
Коментари Харесай

Заради шише ракия е извършен жестокият побой от непълнолетните момчета в Гъмзово

Три от момчетата - на 15, 16 и 17 години към този момент са с повдигнати обвинявания за ликвидиране, осъществено с особена свирепост

Четири момчета са обвинени за ликвидиране на 59-годишен мъж във видинското селоГъмзово. Три от тях са младежи, а четвъртото е малолетно, съобщи.

Трима от тях са арестувани за период до 72 часа. Те са на 15, 16 и 17 години и към този момент са с повдигнати обвинявания за ликвидиране, осъществено с особена свирепост.

Десетгодишно момче е под полицейска протекция. Заради възрастта му към него не може да бъде повдигнато обвиняване и ще бъде притеглен като очевидец. Сигналът за убийството е подаден в ранния следобяд през вчерашния ден.

Тялото на 59-годишния Борислав е намерено безжизнено в двора на къщата му. Мъжът бил с минимални приходи и не е имал спорове, споделят в селото. " Доколкото разбрах от проверяващите, става въпрос за ракия, шише ракия, която не се харесала на лицата. Върнали са я. Човекът им върнал парите и от тук натам какъв е бил случая, нямам информация. Не знам ", изясни Венизел Флоров, кмет на селоГъмзово.

Според кмета на селото, уличените за убийството към този момент са познати на полицията.

" Те са имали такива дребни обири по домовете и това. Разкрити са някои от тях. Други може би не са. Притеснения има измежду хората. При състояние, че това са деца, а след три, четири, пет години, като възмъжеят. Това е казусът ", споделя кметът.

В Гъмзово са потресени от случилото се:

" Страх ме е да замръкнем нощно време сама. Накъде да хванем да се отървем от тия хора ".

" Повечето са възрастни хора. Децата ни избягаха по чужбина, оставаме възрастни хора тука и да те е боязън да излезеш нощно време ".

Повече информация за случая се чака на взаимен брифинг на полицията и прокуратурата на следващия ден заран.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР