Три оферти ще постъпят в офисите на Реал (Мадрид) за

...
Три оферти ще постъпят в офисите на Реал (Мадрид) за
Коментари Харесай

Три клуба искат да отмъкнат Роналдо от Реал

Три предложения ще постъпят в офисите на Реал (Мадрид) за суперзвездата Кристиано Роналдо. Това разкри журналистът Еду Агире в предаването " Ел Чирингито " по испанската телевизия " МЕГА ". Той не загатна клубовете, които са отправили питане за носителя на " Златната топка ", само че " Дон Балон " има информация за тях, съобщи Sporta.bg.

Непотвърдено става въпрос за Челси, ПСЖ и ЛА Галакси. Анонимни източници удостоверяват, че португалецът незабавно е отхвърлил офертата от Съединени американски щати, само че пък другите две подлежат на разискване.

Основният претекст на Кристиано за овакантяване на " Сантяго Бернабеу " е напрежението сред него и президентът на клуба Флорентино Перес. 32-годишният голмайстор не е удовлетворен от напъните на испанския необут да докара в Мадрид огромната звезда на ПСЖ Неймар. Освен това, Роналдо към момента не е възобновил контракта си. Макар той да е с отминалост 2021 година, Кристиано взима 24 милиона евро на сезон, което е двойно по-малко от заплатите на Лионел Меси и Неймар.

" Кралския клуб " е обезпокоен и по тази причина оптимално бързо ще усили възнаграждението на огромната си звезда. Говори се, че в банковата му сметка ще влизат по 600 хиляди паунда на седмица.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР