Три момичета са пътували в колата, която снощи изхвърча от

...
Три момичета са пътували в колата, която снощи изхвърча от
Коментари Харесай

На Околовръстното: Кола с три момичета изхвърча в канавка, в...

Три девойки са пътували в колата, която нощес изхвърча от пътя на Околовръстното на Пловдив, до светофара за Марково. " Марица " първа заяви за случая нощес, при който няма съществено потърпевши.

Малко след 19 часа девойките пътували в посока Коматево. Изведнъж колата излязла от пътното платно и се забила с предницата в канавка. За благополучие по същия път минавал 36-годишният Сергей Родопски, боен от Крумово. Той станал свидетел на злополуката. Веднага спрял, слязъл от своето возило и се втурнал да оказва помощ.



По най-бързия метод извадил трите девойки от колата. На място след няколко минути пристигнали служители на реда и огнеборци. Те заварили там младия мъж, а от авариралата кола към този момент излизал пушек.  Военният реагирал извънредно бързо и професионално, спасявайки девойките от вероятен пожар и гърмеж. 

Медици прегледали шофьорката и нейните спътници, като не открили съществени пострадвания. Спасените девойки са извънредно признателни на своя воин Сергей. 



Причините за случая се откриват. Предполага се, че съществена виновност имат неналичието на опит и хлъзгавата пътна настилка. Случката е мотив да се напомни на младите водачи, че неналичието на опит зад кормилото може да се окаже съдбовна. При съответния случай всичко приключва с хепи енд, само че в друга обстановка краят може да е друг.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР