Три месеца след операцията на коляното, Пол Погба все още

...
Три месеца след операцията на коляното, Пол Погба все още
Коментари Харесай

Лоши новини за Юве: Възстановяването на Погба не върви по план

Три месеца след интервенцията на коляното, Пол Погба към момента не е покрай завръщане в игра за Ювентус и ще изпусне още най-малко шест срещи на отбора.

Французинът продължава да се сблъсква с разнообразни условия към своята контузия, както стана ясно преди броени часове.

29-годишният халф получи травма в коляното си по време на предсезонна подготовка с " бианконерите " в края на юли. Първоначално той избра закостенял метод на лекуване, без да рискува да пропусне Световното състезание. Бавният прогрес обаче го накара да се подложи на интервенция при започване на септември. След интервенцията имаше осемседмичен проект за възобновяване, който не се извърши.

За страдание на Погба и Ювентус, възобновяване му е доста по-бавно от предстоящото, написа Calciomercato.com в днешното си издание. Френският полузащитник към момента не се е върнал към тренировки на терена и едиствтвено работи във фитнеса и басейна, като ще би трябвало да изчака още малко, с цел да стартира да работи с топка.

Очаква се международният първенец от 2018-а година да бъде отвън терена най-малко още един месец. Това значи, че той ще пропусне цели шест мача на „ Старата дама “ през януари, в това число тежкия конфликт с Наполи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР