Три години вече стана, откакто не е обладана Цеца Величкович

...
Три години вече стана, откакто не е обладана Цеца Величкович
Коментари Харесай

Цеца Величкович е нервна без секс


Три години към този момент стана, откогато не е обладана

Цеца Величкович в липса на секс изобличи шефът на телевизия „ Звезде Гранда " Саша Попович. Царицата на сръбската турбочалга е подиграна в ефир, до момента в който тече гласоподаване в музикално състезание. Величкович-Ражнатович не може да гласоподава, тъй като бутонът й е клеясал и забива. Тогава Попович се обръща към нея с думите:

„ По-спокойно, знаем, че от година-две или три си нямаш гадже ". Така тв магнатът изкарва певицата застаряваща дама, прекарваща нощите си без секс. На половата инсуфициенция (именно неналичието на постоянни креватни упражнения) се дължала и нейната раздразнителност. Раздразнителността фактически е присъща линия за незадоволените . Често страдащите от полова инсуфициенция концентрират и мислите си напълно върху тематиката за секса. Цеца реагира афектирано на изцепката на Попович с репликата: „ Ти пък да не би да ми водиш статистика?! ".

Твърдението, че Цеца е хванала паяжина от дългогодишна липса на сътрудник, не дава отговор на действителността поради информация , с която разполага „ България Днес “, Според наши свръхнадеждни източници някогашната брачна половинка на Аркан (прозвище на военнопрестъпника Желко Ражнатович), наподобява, го е прежалила. Тя върти бурна обич с десетилетия по-младия баскетболист Перо Антич. Спортната вяра от Скопие е със сръбски генезис, само че има и български паспорт. На два пъти Антич е носил фланелката на „ Лукойл Академик “.

На въпросите дали върви с Цеца, баскетболистът единствено се подсмихва, само че не отхвърля, че я познава . Тази тяхна непосредственост не допуска певицата Цеца Величкович да изпитва полова инсуфициенция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР