Три години обяснявам, че ГЕРБ сътвориха тази гадост на Чаира.

...
Три години обяснявам, че ГЕРБ сътвориха тази гадост на Чаира.
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Аварията на ПАВЕЦ Чаира едва не изби цяла смяна! ГЕРБ сътвориха тази гадост за стотици милиони

Три години изяснявам, че ГЕРБ сътвориха тази гнусота на " Чаира ". Тогава застана против мене тогавашният началник на НЕК Петър Илиев. Аз излязох от кабинета. Бяха прекъснати договарянията с " Тошиба ". Казах, че това, което вършат на Чаира, е нелепост. Една жена направи техническо задание. После докараха дясната ръка на Доган. И сътвориха това на " Чаира ". И направиха един манипулиран търг за ремонт,д окараха компания от Южна Германия, която няма експертиза, откраднаха чертежи на " Тошиба ", докараха от прът и въже специалисти, сподели още той пред

Едва не избиха цялата промяна в торбинна зала. Става въпрос за спираловидна камера, откъдето е тръгнала повредата. Тя се държи на 10 места и 8 от тези места са скъсани. Две от тези места са останали здрави. Тази вечер аз разбирам, че има суматоха в прокуратурата за какво полицията била отишла горе на " Чаира ". Че кой да отиде на " Чаира ", откакто се е стигнало до миг, в който е могло да умрат хора. Унищожено е имущество за стотици милиони долари. Сега се чудят ДПС-арите от НЕК по какъв начин да излъжат. Петър Илиев се развика против мен и аз го питах дали има ум и дали знае защо става въобще въпрос.

Какъв коментар да кажат от ГЕРБ, като същият този Петър Илиев се развика, като го попитах защо оборудване става дума и къде отива. Той ми сподели, че в тази страна се случвало, каквото каже Бойко Борисов. Той споделил, че би трябвало да бъдат махнати тези, които са го строили и да сложат други. Това е по-черно от черното. Това е извънредно, яростно сподели Гамизов.

Човек не може да проумее за каква тъпотия става дума. Това на Чаира е върхът на пропадането на цялата нация. Единственият енергиен план изработен с разсъдък, грамотно и те го унищожиха. Това е нагла тъпотия, безапелационен бе той.

И ще ми излиза Теменужка Петкова да споделя, че търгът е провен почтено. Такава безочливост....Тази повреда е индикация, че в нашата страна е допустимо всичко. Ако на следващия ден се събудя и чуя, че има нещо ужасно в АЕЦ " Козлодуй ",няма да се изненадам. Такава дивотия, разяснява още специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР