Три фирми абонирани за доставките на храни Всяка година над

...
Три фирми абонирани за доставките на храни Всяка година над
Коментари Харесай

Четете в Марица: Българчетата в топ 6 по затлъстяване

Три компании абонирани за доставките на храни

Всяка година над 7,5 млн. лв. от общинския бюджет на Пловдив се разпределят към частни компании за доставка на храни. Те се разпределят в детските ясли и градини и профилираните кухни по кварталите.

Българчетата в топ 6 на Европа по затлъстяване

Няколко са наложителните съставни елементи в менютата, които се изготвят в детските градини в Пловдив. От есента на предходната година в действие е нов рецептурник, направен от Националния център по публично здраве и разбори. В него се включват храни като авокадо, киноа, чиа, сушени боровинки, броколи и брюкселско зеле за сметка на цялостното отпадане на пържените храни и саламите

Автоджамбази изнасят хиляди бракувани коли на Изток

Бракувани, само че непокътнати леки коли всеобщо се изнасят от България за трети страни. Широк пазар за тях има в Молдова и Украйна, където трошките се търгуват на хубави цени. На пръв взор проблем в този нов бизнес на автоджамбазите няма. След като се отпишат от КАТ и най-много от Национална агенция за приходите, обаче налози за тях не се заплащат у нас, от което страната губи милиони лв..

Честваме дружно Гергьовден, Хъдрелез и Какава

Българският Гергьовден, турският Хъдрелез и ромският обред Какава ще обединят Пролетни тържества, проведени от турското консулство под тепетата. Идеята е те да срещнат всички общности, които по присъщ собствен метод празнуват майския празник.

Апарат открива 3-милиметров израстък в гърдата

Модерен диагностичен уред открива рак на млечната жлеза в ранен стадий, още до момента в който туморът е с размер едвам от 2-3 мм. Това заяви проф. доктор Петър Петров, ръководител на Националния съюз на АГ експертите от доболничната помощ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР