Три дни след атентата Борислав Сарафов беше ехото на Иван

...
Три дни след атентата Борислав Сарафов беше ехото на Иван
Коментари Харесай

Журналистът Силвия Великова: Ще има мнозинство за освобождаването на Гешев

" Три дни след атентата Борислав Сарафов беше ехото на Иван Гешев и всичко за размера на гърмежа, който бил за да убие основния прокурор, чухме от Сарафов. В намерено писмо той първи засяга тежкото нарушаване, поради което през днешния ден и магистратите от Висш съдебен съвет желаят оставката – наличието на митичния израелски специалист, който е доведен от Гешев на мястото на гърмежа ", коментира журналистът Валерия Велева в ефира на БТВ.

„ За мен акцентът не е Сарафов, а смяната, която настъпи в прокурорската гилдия, тъй като това са същите хора, които са избрали Гешев и които два пъти отхвърлиха да го освободят при надалеч по-тежки нарушавания. А в деня след случая излязоха с позиция и го нарекоха „ посягане против държавността и самостоятелната правосъдна власт “, уточни журналистът Силвия Великова.

„ Всички споделят на своите представители във Висш съдебен съвет – вятърът се смени. Мнозинство за освобождението на Гешев ще има “, предвижда още тя.

„ Ясно би трябвало да кажем, че освобождението на Иван Гешев не значи правосъдна промяна. За нея занапред ще би трябвало болшинство и конституционни промени “, добави Валерия Велева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР