Три дни преди крайния срок политическите сили продължават с реденето

...
Три дни преди крайния срок политическите сили продължават с реденето
Коментари Харесай

Политическите сили продължават с реденето на кандидат-депутатските листи


Три дни преди крайния период политическите сили не престават с реденето на кандидат-депутатските листи. Има ли разбърквания и по какъв начин наподобяват борбите по места? Политическата конспирация седмица преди началото на предизборната акция следи Елица Попова.

Официално -СДС оповестиха водачите на листите си за изборите на 2 април. Утре стартират да ги записват по места. Лидерът на обичайно оглавява две листи – тази в 25-ти Многомандатен изборен регион София и в Пловдив-град. Бившият ръководител на Народното събрание става лидер на листата в Пловдив-област.

По две листи оглавяват някогашният ръководител на парламентарната група – в Русе и в Разград, както и Красимир Вълчев - в Шумен и Стара Загора. Заместник-председателите на партията и Даниел Мит о в застават отпред, надлежно в Габрово и Варна.

Ето и с какви настройки , както и останалите политически сили към следващите предварителни избори. -СДС са подготвени да създадат опит за постоянно ръководство, в случай че са първи по резултат.

„ Ние би трябвало да свършим първостепенната задача и да излъчим постоянно държавно управление. За страдание обаче, виждате, че има едни положителни, както те се нарекоха, сили, които ще тласкат страната към нови предварителни избори, с цел да ги обединят наесен с локалните избори, тъй като това е единственият късмет очевидно съгласно тях да намерят място в локалната власт “, съобщи Георг Георгиев, лидер на -СДС в Перник.

Без напрежение минава реденето на листите в новото обединяване, споделят от " и ", въпреки че в обществените мрежи Александър Дунчев от Промяната с някогашните си сътрудници. В листите за новия парламент е и някогашният представител на държавното управление, само че няма да има водаческо място.

„ Листите бяха подредени по метод, по който е най-добре да се наредят. Това, което споделих едновременно - никой не е над идеята. Няма значение дали си преди всичко, или на второ място. Важното е съединението в действителност да се случи, с цел да може да имам единен фронт “, сподели, съпредседател на „ “.

В пък ще има хора, които за първи път ще водят листи. Във Велико Търново е имало и напрежение.

„ Тези, които вършат вътрешния разнобой, да си вършат добре сметката, тъй като след тези избори отиваме на локални. Нека знаят, че всички сега би трябвало да бъдем консолидирани “, означи Иван Ченчев, лидер на в София-област.

И " " стартира регистрацията на листите си. Това направиха кандидат-депутати в Пазарджик.

" Подбрали сме качествени фрагменти. Кадри, на които имаме доверие, надлежно – експерти са ", съобщи Десислава Георгиева от " ".

Вторник е последният ден за регистрация на листите. Навлизаме и във етапа на дейното вписване на кандидат-депутатските листи по места. Утре ще внасят документите си -СДС, също.

„ - “ ще стартират процеса в понеделник, защото има още да се доуточняват имена по листите. ще създадат това идната седмица. Ще проследим по кое време и останалите кандидат-депутати от другите политически сили ще се записват.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР