Три дни поред машините за трафик - по инерция наричани

...
Три дни поред машините за трафик - по инерция наричани
Коментари Харесай

Как се прави трафик от Антон Хекимян

Три дни подред машините за трафик - по инерция наричани медии - бълват едно и също наличие. То има няколко художествени стъпки, които се трансформират в няколко разнообразни публикации. 
Първа публикация: Антон Хекимян закъсня за утринния блок!
Втора публикация: Защо Антон Хекимян закъсня за утринния блок!?
Трета публикация: Какво следва за Антон Хекимян откакто закъсня за утринния блок!
Четвърта: Закъснявал ли е преди Антон Хекимян за утринния блок? 
Пета: Не е закъснявал, само че закъсня - за утринния блок.
И така нататък. 
Ще кажеш, че като е просрочен за утринния блок е станало нещо приблизително сред блокирано кръстовище, сеизмична интензивност в центъра на София, нов връх в инфектираните от ковид и злополучно пробуждане, в което си разкрил, че кафето ти е свършило, само че не можеш да отидеш до магазина, тъй като не си пил кафе и не си задоволително събуден да отидеш до магазина, с цел да си купиш кафе. Неприятности. 
Ако Антон Хекимян направи 2000 утринни блока, всичко е в реда на нещата. Ако закъснее с 20 минути за 2001-ия, това е гръмотевична вест. И още малко аритметика: Хекимян е създал 5000 вести, само че най-голямата вест, която е създал, е, че е просрочен да създаде вест. Време е за псевдокавър на Георги Станчев - ти закъсня извънредно, извънредно закъсня...
С времето се роди нов вариация на публицистиката. Въпреки че се изповядва от разнообразни уеб сайтове, разнообразни създатели и разнообразни тематики, сред тях има нещо общо. То е, че създателят на текста постоянно приказва с гласа на свадлива вуйна, която драговолно търси дребни нередности и след това ги разтръбява с самоувереност на Шекспиров вестоносец преди малко научил, че е починал крал, а в прилежащото кралство се готвят за война. Не ми се мисли обаче за какво тази свадливо лелченска публицистика процъфтява - в случай че създателят желае да направи трафик по уеб страниците, повода той да се реализира от читателите, която очевидно се интересуват, е прекомерно потискаща. Но, дано ни елементарни Антон Хекимян. И ние ще му извиним. 
Нищо, че закъсня.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР