Три дами - звезди на комедията, ще си поделят ролята

...
Три дами - звезди на комедията, ще си поделят ролята
Коментари Харесай

Наградите Оскар са изправени пред решаващ момент в стремежа да привлекат публика

Три дами - звезди на комедията, ще си поделят ролята на водещи, почитателите ще изберат две награди, а някои благодарствени речи ще бъдат записани преди излъчването онлайн. Това е част от проекта да се "поразтърси " тазгодишното предаване на церемонията за премиите " Оскар ", което ще бъде изправено пред решителен тест в неделя в опит да се възвърне от миналогодишния рекордно невисок рейтинг, съобщи Ройтерс.

След като от 2019 година до момента нямаше водещ, 94-ата гала по връчването на премиите "Оскар " тази година ще разчита на цели трима - комедийните звезди Ейми Шумър , Реджина Хол и Уанда Сайкс . Това е първият път, когато трио дами ще води церемонията, като всяка от тях ще привнесе личното си възприятие за комизъм.

[gallery]12274[/gallery]

По думите на Реджина Хол с три дами на сцената шоуто ще бъде много "горещо ".

Звездата от "Тотал вреда " Ейми Шумър разказа стила си като "подъл " и се пошегува, че е подготвена да "изгори някои мостове " в публиката от водещи холивудски звезди.

Говорейки пред кореспонденти в четвъртък, Реджина Хол и Уанда Сайкс дадоха обещание по-нежен звук, който отразява тематиката на шоуто "Любители на киното, обединявайте се ".

[gallery]12152[/gallery]

"Влизаме там с обич ", сподели Сайкс , и добави: "Искаме всички да се забавляват и да се усещат спокойни. "

В разцвета си премиите "Оскар " господстваха като наложителна за гледане телевизизионна стратегия и служеха като лъскава реклама за Холивуд . Когато мегахитът " Титаник " "обра " оценките през 1998 година, шоуто беше проследено от 55 милиона фенове в Съединени американски щати.

Миналата година, когато коронавирусната пандемия принуди уредниците да реалокират церемонията на гара "Юниън " с лимитирана аудитория и без музикални осъществявания, гледаемостта по телевизия Ей Би Си, която държи правата за лъчение до 2028 година, спадна до 10,4 милиона фенове.

[gallery]12252[/gallery]

И до момента в който аудиторията се свива, възрастта на феновете, които гледат обичайната телевизия, включително и "Оскар "-ите, се усилва, отбелязва медийният съветник Брад Адгейт .

"По-младите фенове не си стоят вкъщи, с цел да гледат това ", споделя Адгейт. "Мисля, че жанрът се трансформира в отживялост, сходно на състезанията за хубост, които преди време бяха огромно събитие по малкия екран. Той се изплъзва в тази категория ".

Академията за кинематографично изкуство и просвета, която провежда премиите " Оскар ", не е сама в това предизвикателство.

С изключение на мачовете на Националната футболна лига, гледането на телевизия онлайн като цяло е намаляло, защото феновете се ориентират към стрийминг платформите или прекарват времето си в TikTok или Twitter . Наградите " Еми " и " Грами " също означиха рекордно ниска гледаемост по време на пандемията.

На тазгодишните " Оскар "-и музиката ще се завърне с осъществявания на суперзвездите Бионсе , Били Айлиш и други.

Организаторите се надяват също по този начин да бележит някои от най-големите филми на годината, като разгласят резултатите от две анкети измежду почитатели, извършени в Twitter, за обичан филм и най-хубав кино миг.

Скорошните номинации са склонни да се концентрират върху артхаус заглавия. Тази година филмът с най-вече номинации - " Силата на кучето ", е психически трилър, излъчен по Netflix , за нечовечен притежател на ранчо в американския Запад.

Продуцентите се стремят да запазят продължителността на предаването до три часа, поради че някои години то е надхвърляло четири.

За да се вместят в същото време, носителите на осем награди, в това число за тон и дизайн на продукция, ще бъдат оповестени в спектакъл " Долби " директно преди телевизионното лъчение. По време на предаването ще бъдат пуснати редактирани записи на техните речи. Промяната провокира отрицателна реакция от страна на Стивън Спилбърг и други. Те обявиха, че това е неуважение към експертите, които играят значима роля за преместването на филмите на екран.

"Те се пробват да създадат шоуто по-силно и по-кратко ", отбелязва Найджъл Смит , кино редактор в сп. "Пийпъл ". "Надяваме се, че ще забележим тъкмо подобен вид шоу - нещо изненадващо, ново и свежо ".

Ако рейтингът продължи да спада, добави той, "те просто ще би трябвало да стартират всичко през цялото време ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР