Трейдър и анализатор, известен като DonAlt, изразява бичи настроения за

...
Трейдър и анализатор, известен като DonAlt, изразява бичи настроения за
Коментари Харесай

Какво ще тласне Биткойн нагоре? Анализатор споделя прогноза

Трейдър и анализатор, прочут като DonAlt, показва бичи настроения за Биткойн, заявявайки, че актуалните проблеми в банковата промишленост са бичи катализатор за водещата криптовалута.

Анализаторът, който зае дълга позиция в Биткойн, когато той доближи дъното си през 2022 година, неотдавна показа мислите си за макросредата и по какъв начин тя въздейства на пазарите на криптовалути със своите 48,800 клиенти в YouTube.

Според DonAlt огромна част от вярата в банките е подрината и някои хора чакат банков колапс в жанр 2008 година Той обаче не спада безусловно в тази група и вместо това счита, че е по-вероятно да станем очевидци на куп държавни интервенции, както стана в Америка по време на финансовата рецесия.

Въпреки това той счита, че унищожаването на вярата в банките е бичи фактор за крипто, защото точно уронването на това доверие е повода за основаването на Биткойн.

Анализаторът ни припомня, че BTC се ражда след финансовата рецесия от 2008 година, а Сатоши Накамото, основателят на криптовалутата, е бил отчаян от метода, по който се е развило всичко тогава. Ето за какво възникването на сходна обстановка в този момент е фундаментално удобно за Биткойн и другите криптовалути.

Въпреки това DonAlt също по този начин предизвести, че всеобщото евакуиране на пари от банки може да има краткосрочно негативно влияние върху криптопазарите. Ако в действителност се получи и банките се срутен на всички места, това ще повлече пазара надолу и ще се отрази отрицателно на всичко, в това число на Биткойн, в кратковременен проект.




Въпреки това той е на мнение, че най-хубавият сюжет би бил, в случай че не преживеем никакъв банков срив, а вместо това се намесят куп държавни управления, с цел да защитят това, което би трябвало да бъде предпазено.

В умозаключение, DonAlt има бичи настроения във връзка с Биткойн , като означи, че актуалното разрушение на вярата в банките е бичи катализатор за крипто. Въпреки това, те също по този начин ни припомнят за евентуалните опасности и неустановеност на пазарите, в това число опцията за банково бягство и неговото негативно влияние върху крипто пазарите в кратковременен проект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР