Тревожните сигнали около здравословното състояние на Рафаел Надал не спират

...
Тревожните сигнали около здравословното състояние на Рафаел Надал не спират
Коментари Харесай

Тревожни сигнали: Болката взе връх над Надал и го накара да преустанови тренировка

Тревожните сигнали към здравословното положение на Рафаел Надал не стопират да се натрупат, откогато Матадора се контузи на тазгодишния Аустрелиън Оупън, където претърпя скъсване на псоаса по време на мача си от втория кръг против Макензи Макдоналд. Първоначалните упования бяха да забележим Рафа назад в деяние за клей сезона, само че 22-кратният първенец от Шлема не спря да отхвърля шампионат след шампионат, признавайки по какъв начин към момента не е подготвен да се състезава на най-високото равнище.

Всичко това накара голям брой тенис специалисти да се усъмнят, че въобще ще забележим манакореца да пази трофея си от Ролан Гарос, имайки поради, че той не изигра нито една подготвителна конкуренция и привидно наподобява невероятно задача да бъде изцяло подготвен за най-тежкото съревнование в Тура от физическа позиция.

Тони Надал пък беше единственият човек, който внесе някакъв лъч вяра за почитателите на някогашния номер едно, откакто показа по какъв начин племенникът му ще играе сигурно в Париж, само че през вчерашния ден се появиха фрагменти, които мъчно биха ни убедили в сходна безапелационна позитивна прогноза.

Въпросното видео е от подготвителното занятие на Надал от сряда и ясно можем да видим, че именитият тенисист изпитва сериозна болежка. Рафа е застанал измамлив с ръце сложени на коленете, а всички от неговия щаб са се скупчили към него и очевидно изпитват терзание. Накрая испанецът взема решение да отиде до стола си за отмора, единствено че безспорно е стеснен в придвижванията си и можем единствено да се надяваме по какъв начин всичко това ще отшуми до 28-и май, когато ще бъде обещано начало на борбите в Париж.

I honestly don`t feel the point of pretending to be in pain even at the end of a practice.
But maybe some genius who understands everything that " stupid Dullfans who play the victim card " can`t understand can explain it to me
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР